Zgodba Barei se je pisala že pred nastankom znamke

Naša zgodba se je pričela v krogu družine. Za številna družinska slavja smo pripravljali najrazličnejše sladice in svojo ustvarjalnost izražali pri pripravi sadnih miz. Pohvale slavljencev in navdušenje nad okusi so v nas vzbudili željo po nadgradnji našega znanja. Odločili smo se, da se podamo na pot dodatnega izobraževanja in s tem razširimo svoje obzorje. Nekje na naši poti smo spoznali čare Finger Fooda. Možnosti neskončnega ustvarjanja na tem področju so nas spodbudile k temu, da svoje delovanje razširimo izven družinskega kroga.

Spomladanska solata - Sadni žepki z jagodami in Mascaropne Zgodba Barei,...
Skodelice s slanino, parmezanom in rožmarinom - Natural Mojito - Barei postane...

Barei postane mali med velikimi

Naša pot se je pričela v krogu družine, zato smo se odločili za ime, ki odraža družinske korenine. Priimek Barei izhaja iz sanjske Toskane, od koder izvirajo naši predniki. Barei je bil v preteklosti sinonim za imenitnost, veličastnost in pogum, vse to pa v današnjem času izraža tudi naša kreativna kuhinja.

Iz družinske kulise smo se tako podali v podjetništvo in postali malo družinsko podjetje z velikimi ambicijami. Naša gonilna sila je sledenje novostim na področju gostinstva, predvsem znotraj sveta Finger Fooda z namenom, da bi vas lahko vedno znova osupnili.

Potujte z nami

Stopite z nami na pot čarobnih okusov in delite z nami vaša edinstvena doživetja. Naš spekter storitev na področju gostinstva je zelo širok. Usposobljeni smo za organizacijo in izvedbo celotnega dogodka, naj bo to otroška zabava ali resen poslovni dogodek. Glede na vaše potrebe poiščemo ustrezno lokacijo, izvirno pripravimo ambient in poskrbimo za izjemno gostinsko ponudbo ter odlično postrežbo. Zaupajte nam, saj je zabavnejše, če potujemo skupaj.

Fokača z zelišči - Potujte z nami