Barei prispe, kjerkoli ste

Finger Food Catering je eden izmed inovativnih pristopov v svetu gostinstva. Med drugimi so naši cilji ostati v koraku s časom in slediti najnovejšim trendom na področju Cateringa. Barei vam nudi izjemen Finger Food Catering za vse priložnosti. Seštevek kreativnosti, izbranega okusa, kakovosti ter prijazne postrežbe je brezhibna izvedba naših storitev. Svojo storitev popolnoma prilagodimo vašim željam in vrsti dogodka, ki bi ga radi popestrili s pogostitvijo. Barei poskrbi za dobro organizacijo, skrbno načrtovano izvedbo in čiščenje. Zato se vi lahko popolnoma posvetite svojim gostom.

S pogostitvijo Barei pustite pečat na poslovnem dogodku

Gostite poslovno zabavo ali poslovno srečanje? V poslovnem svetu je ključno, da pustite na vaše poslovne partnerje dober vtis. Barei bo poskrbel za kakovostno in profesionalno pogostitev, vi pa se posvetite vašim poslovnim partnerjem. Lahko nam zaupate organizacijo celotnega dogodka, opravimo pa lahko le pogostitev.

Praznujte z nami

V naši družbi imajo posebno mesto različni življenjski trenutki, ki jih želimo obeležiti na poseben način. Kaj je lepšega kot praznovati otrokov rojstni dan, se poveseliti na obletnicah ali proslaviti poročni dan in tako ovekovečiti ljubezen? V čast nam bo, če nas povabite na vaše praznovanje. Ekipi Barei prepustite organizacijo dogodka, vi pa lahko brezskrbno uživate v neponovljivih trenutkih.

Na sejem s kolesom Vilijem

Sejmi in različne prireditve lahko predstavljajo odlično možnost, da vaše podjetje predstavite širši javnosti in tako utrjujete svojo blagovno znamko. Kako pritegniti pozornost? Z Vilijem! Vili je naše kolo in edinstvena mobilna kavarna, kjer vam poleg odlične kave postrežemo še s prigrizki, lahko pa se spremeni tudi v slaščičarno, točilnico piva, koktajl bar, promocijsko vozilo in še kaj. Kolo je torej možno »brendirati« oz. ga opremiti z vašim logotipom. Gostinsko ponudbo kolesa prilagodimo vašim željam, možen pa je tudi le najem.

Že načrtujete poseben dogodek?

Že načrtujete dogodek?

Zaupajte nam vaše želje in pričarali vam bomo nepozabno potovanje okusov.